hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakkari'de ''Barış Festivali''

    Hakkaride Barış Festivali
    expand

    Beşiktaş Belediyesi ile Hakkari Belediyesi "1 Eylül Dünya Barış Günü"nde Hakkari'de buluşacak. Beşiktaş Belediyesi tarafından organize edilen geniş kapsamlı kültür-sanat, müzik etkinlikleri Hakkari'lilerle birlikte iki gün boyunca kutlanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, kardeş belediyeciliğe ve önemli projelere imza atacak. Aralarında yazarların, aydınların, sanatçıların yanı sıra "Anadolu Ateşi" grubu, Boğaziçi Üniversitesi Caz Korosu, Beşiktaş Belediye Bandosu ve çocuklarında bulunduğu 200 kişilik bir ekiple Hakkari'ye gidecek olan Beşiktaş Belediyesi şehre birçok da hizmet götürecek.

    Ülkemizin iki kültürünün buluşacağı kutlamalarda; "Vizontele - Düğün Dernek - Aylavyu" gibi filmler, Beşiktaş Belediyesi'nin kuracağı yazlık sinemalarda Hakkari'lilere izletilecek. Beşiktaş Belediyesi ayrıca Hakkari'de çocuklar için; dev şişme lunapark ve palyaçoların bulunacağı bir park oluşturacak.

    Basın mensupları, konuklar ve sanatçılarla bölge gezisinin de yapılacağı "Barış Festivali''nde, Dünya Göz Hastanesi de hasta kontrol tırını bölgeye
    göndererek göz taraması yapacak. Amacı sadece "barış mesajı veren festival" özelliği taşıyan etkinlikler kapsamında Beşiktaş Belediyesi; bölgede bazı yatırım ve organizasyonlar da yapacak.

    Birbirinden ilginç 40 eski fotoğraf

    Bu kasabada sadece kadınlar yaşıyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow