hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Huzurevi sakinlerine ücretsiz saç ve cilt bakımı

    Huzurevi sakinlerine ücretsiz saç ve cilt bakımı
    expand

    Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde kuaförlük yapan 26 yaşındaki Hakan Ortaç ile eşi 23 yaşındaki Seren Ortaç, huzurevinde kalan 15 kadına yeni yıl hediyesi olarak ücretsiz saç ve cilt bakımı yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fethiye'nin Taşyaka Mahallesi'nde kuaför salonu işleten Hakan Ortaç, eşi Seren Ortaç ile birlikte yılbaşı öncesi, Fethiye Belediyesi Huzurevi'nde kalan kadınların saç ve cilt bakımlarını yapmak istedi.

    Huzurevi müdürü Adem Güngör ile görüşüp olumlu yanıt alan Ortaç çifti, Foça Mahallesi'nde 88 yaşlının barındığı huzurevine gitti. Hakan Ortaç ve eşi, huzurevi sakini 15 kadının saç kesimi, fön, boyama, manikür ve pedikür işlemlerini yaptı. Huzurevi sakinleri ise yeni yıla yeni saç modelleriyle girecek olmanın sevincini yaşadı.

    ''Huzurevi sakinlerini mutlu etmek istedik''

    13 yıldır kadın kuaförü olarak çalıştığını anlatan Hakan Ortaç, eşiyle birlikte yılbaşı öncesi huzurevi sakinlerini mutlu etmek istediklerini söyledi.

    15 kadının saç ve cilt bakım işlemlerini yaptıklarını aktaran Ortaç, "Bizim için çok güzel ve keyifli bir gündü. Onların mutlu olması bizi de çok mutlu etti. Özel günler ve bayramlardan önce yine buraya gelip, yaşlılarımızla bir arada olmak istiyoruz" dedi.

    Amaçlarının huzurevinde kalan yaşlıları mutlu etmek olduğunu vurgulayan Seren Ortaç da onlarla birlikte güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, talep olduğu takdirde her zaman huzurevine gelip ücretsiz saç ve cilt bakımı yapabileceklerini kaydetti.

    Huzurevinde sadece erkek berberinin görev yaptığını hatırlatan huzurevi müdürü Adem Güngör ise Hakan- Seren Ortaç çiftine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

    Edirne'de ilk 3 kat için asansör yasaklandı
    Selçuk Parsadan'ın oğlu sokaklarda yaşıyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow