hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İbrahim Üzülmez'in otomobilini çalanlar yakalandı

    İbrahim Üzülmezin otomobilini çalanlar yakalandı
    expand

    İstanbul'da çok sayıda lüks otomobil çalan bir şebekeye yönelik operasyon yapıldı. Baskınlarda 25 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerden 5'i tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oto hırsızlık çetesi mağdurarı arasında eski futbolcu İbrahim Üzülmez ve şarkıcı Gökhan Tepe’ninde bulunduğu öğrenildi. 23 ayrı lüks oto hırsızlığı suçlamasıyla haklarında işlem yapılan şüpheliler yarın adliyeye gönderilecek.

    Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İstanbul’da değişik tarihlerde farklı ilçelerde çalınan çok sayıda lüks Otomobilin bulunması için yürüttüğü çalışma kapsamında, araçların çalındığı bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

    Öğretmenlere eş durumu atamalarında 3 yıl şartı uygulanmayacak

    Otomobilleri çalan kişilerin kimliğini belirleyen polis, çeşitli adreslere düzenlediği baskınlarda aynı şebeke üyesi olduklarını belirlediği 25 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerden 5’i çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

    Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramalarda, 9 lüks otomobil ile sahte sürücü belgeleri, kimlik kartları ele geçirildiği öğrenildi. Oto hırsızlık çetesinin mağdurları arasında Beşiktaşlı eski futbolcu İbrahim Üzülmez ve şarkıcı Gökhan Tepe’nin de bulunduğu öğrenildi. İki ünlü ismin araçlarının daha önceden bulunarak teslim edilmişti. Yetkililer yakalanan şüphelilerin sorgularına devam edildiğini işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'a Süper Lig golcüsü

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow