hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İdris Bal çok sinirlendi

    İdris Bal çok sinirlendi
    expand

    AK Parti'den istifa eden Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, TBMM'de düzenlemeyi planladığı basın toplantısı saatinde karışıklık yaşanınca duruma tepki gösterdi. Bal, TBMM Basın Bürosu'nda görevli personele bağırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TBMM Basın Merkezi'ne saat 14.30'da gelen Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, o saatte başka bir milletvekilinin basın toplantısının olduğunu ve isminin toplantı listesinde yer almadığını görünce sinirlendi. Bal, basın merkezi çalışanlarına sesini yükselterek bağırdı. Merkez çalışanları ise özür diledi. Bağırarak basın merkezinden çıkan Bal, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Basın toplantısını kimin iptal ettiğini bilmediğini belirten Bal, "Eğer karışıklık olduysa önce kime söz verdilerse o konuşmasını yapar, ikinci kim randevu aldıysa o randevu iptal edilir. Benim randevumun iptal edilmesi hoş değil. Zira polisevinde de benim toplantım iptal edildi, baskı var. Ben buradan da birilerinin müdahale etmesinden şüpheleniyorum. Mecliste benim basın açıklaması yapmamı kimse engelleyemez. Benim danışmanım zamanında randevu aldı, biz oraya gidiyoruz randevu iptal edilmiş. Burada bir ihmal varsa ihmali olanlar açıklasın" dedi.

    Kılıçdaroğlu: "CHP'de kriz yok hedef 2015"

    Askeri teçhizat işin içine girince Ferguson oldu "Fergustan"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow