hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İhsanoğlu uyardı: "Şişko fareler, kedilere karşı dikkatli olun"

    İhsanoğlu uyardı: Şişko fareler, kedilere karşı dikkatli olun
    expand

    "AK Parti'nin kurucuları, eski başbakan yardımcıları ve geniş halk kitlesi bize oy verip destek veriyor" diyen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, "Oyunuza sahip çıkın. şişko fareler, kedilere karşı dikkatli olun" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir mitinginde konuştu.

    İhsanoğlu, "Ak Parti'nin kurucuları, eski başbakan yardımcıları ve geniş halk kitlesi bize oy verip destek veriyor. Teşekkür ediyorum. Ben herkesin bu milletin adayıyım. Büyük Ortadoğu projesini değil milli mutabakatın adayıyım. Ben Türküm diyemeyenler utansın. Ne mutlu Türküm diyene" dedi.

    Dolandırıcıdır diye Erdoğan'ın yüzüne telefon kapattı

    İhsanoğlu, "İftira atıyorlar. İnşallah pazar günü sessiz yığınlar bunun cevabını verecek. Milleti korkutuyorlar. Millet korkmuyor sabırla bekliyor. Mührünü İhsanoğlu fotoğrafının altına basacak. Çünkü biliyor ki kurtuluş yolu, istikbal yolu budur. Demokraside çare sandıktır. Bu seçim bir parti seçimi değil. Ben bu partinin adamı değilim. Hiç bir partide kaydım yok. Uzlaşılarak aday gösterildim" dedi. ABD'nin İŞID'e ilişkin yaptığı açıklamayı değerlendiren İhsanoğlu, "Neden Türkmenleri öldürenlere müdahale etmiyoruz. Rehinelerle ilgili bir şey yapılmıyor" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    IŞİD'den kaçan 150 Ezidi, Mardin'e ulaştı

    İhsanoğlu, "Korkutuyorlar. Size verdiğimiz bu yardım, maaş…biz bunu keseriz. Bu işte en büyük zulümdür. Bu Allah'a şirk koşmak gibi bir şeydir. Bunlar sosyal yarımdır. Bunu rahmetli Turgut Özal başlattı. Bunu kimse kesemez bu haktır. Hakem başka pehlivan başka siz hakem seçeceksiniz. Pehlivana değil aile reisine ihtiyaç var" açıklamasında bulundu.

    "Şişko fareler ve kedilere karşı dikkatlı olun"

    Oy kullanma ve sandıklara sahip çıkma çağrısında bulunan İhsanoğlu, "Oyunuza sahip çıkın. şişko fareler, kedilere karşı dikkatli olun" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow