hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Işık Koşaner'den "adalet nöbeti"ne ziyaret

    Işık Koşanerden adalet nöbetine ziyaret
    expand

    Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Işık Koşaner, "Şu anda hürriyetlerinden yoksun olan silah arkadaşlarımız hakikaten cezaevlerinde zor durumdalar. Daha fazla beklememek lazım. Bir an evvel karar vererek, bu hukuksuz davayı yine hukuk yoluyla bir sonuca vardırmak gerekir" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koşaner, "Balyoz davası" avukatlarından Şule Nazlıoğlu Erol'un Anayasa Mahkemesine yaptıkları bireysel başvurudan sonuç çıkmaması sonrası başlattığı "adalet nöbeti"ne destek ziyaretinde bulundu.

    "Hemen hemen herkesin hukuksuz olduğu konusunda hem fikir olduğu bir davanın son aşamasında olduğumuzu görüyoruz" ifadesini kullanan Koşaner, bir an evvel bir karar verilmesinin herkesin beklentisi olduğunu söyledi.

    Koşaner, "Şu anda hürriyetlerinden yoksun olan silah arkadaşlarımız hakikaten cezaevlerinde zor durumdalar. Daha fazla beklememek lazım. Bir an evvel karar vererek, bu hukuksuz davayı yine hukuk yoluyla bir sonuca vardırmak gerekir" diye konuştu.

    Bir gazetecinin, Türk bayrağının indirilmesini hatırlatması üzerine Koşaner, "Acı bir olay. Olmaması gereken bir olay. Tabii ki çok üzücü bir olay" değerlendirmesinde bulundu.

    Koşaner, "Görevde olsaydınız nasıl bir karar alırdınız" sorusuna da "Görevdekiler gereğini yapıyorlar zaten" yanıtını verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow