hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Esenler'de dehşet

    İstanbul Esenlerde dehşet
    expand

    İstanbul Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi'nde cinnet getiren bir kişi, evde bulunan aile fertlerine kurşun yağdırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında, Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Alkan Apartmanı’nın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, cinnet getiren 50 yaşlarındaki Erol Ayaz, eşi Melek Ayaz (45) ile 17 yaşındaki ikiz üvey kızları Eda ve Seda Çapa’ya tabancasıyla kurşun yağdırdı. Seken kurşunlardan biri önce pencere camına daha sonra da park halinde bulunan bir otomobilin camına isabet etti.

    Üvey baba Erol Ayaz’ın son kurşunu kendisine sıkarak intihar ettiği belirlendi.

    Polis eve balkondan girdi

    Silah seslerini duyan komşuların durumu polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine eve çok sayıda ekip sevk edildi. Eve binanın arka tarafında bulunan balkondan giren polis ekipleri üvey baba Erol Ayaz, anne Melek ile ikiz olan Eda ve Seda Çapan'ı yerde yatarken buldu. Sağlık ekipleri, Erol Ayaz, anne Melek ile ikizlerden Seda'yı olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralı Eda Çapan ise Esenler'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Eda Çapan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    CenazelerAdli Tıp Kurumu'nda

    Yaşanan acı olay sonrasında olay yerine gelen Olay Yeri ve İnceleme ekipleri dairenin camı, otomobilin camı ve daire içinde çalışma yaptı. Sokak üzerine gelen cenaze aracı ile evde bulunan 3 ceset ve Esenler'de bulunan özel hastanedeki Eda Çapan'ın cenazesi alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olaydan sonra polis ekipleri sokakta önlem alırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de çalışmalarını tamamladı.

    Sınıf arkadaşı göz yaşı döktü

    Eda ve Seda Çapan'ın okuldan arkadaşları olan bir kız öğrenci ise, olayı duyar duymaz geldiğini belirterek, “Çok iyi kızlardı. Aynı okuldaydık. Birisiyle aynı sınıftaydık. Yaklaşık 1 senedir bizim okuldaydılar. Arkadaşlarımın birkaç defa ağladıklarını gördüm" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow