hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana'da operasyon

    İstanbul, İzmir, Ankara  ve Adanada operasyon
    expand

    4 ilde PKK ve IŞİD'e yönelik operasyon düzenlendi çok sayıda kişi gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Başakşehir ve Pendik'te olmak üzere 5 adrese yasa dışı terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, Irak ve Suriye'deki çatışma bölgelerine gittikleri tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 kurusıkı tabanca, bir kısa namlulu tüfek, çok sayıda mermi, örgütsel dokümanlar ve dijital malzemeler ele geçirildi.

    Gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.

    Ankara'da operasyonu

    Başkentte de PKK'ya yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Haklarında yakalama kararı olan şüpheliler gözaltına alındı. Yapılan aramalarda silah ele geçirildiği açıklandı

    İzmir'de de PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H'ye yönelik 3 ilçede eş zamanlı düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

    Adana'da PKK operasyonu

    Adana'da da Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri kent genelinde 17 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. PKK'ya yönelik gerçekleştirildiği belirtilen operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken, 5 tabanca, 2 pompalı tüfek, silahlara ait çok sayı da mermi ve örgütsel doküman ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow