hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul trafiği durma noktasında

    İstanbul trafiği durma noktasında
    expand

    Vatandaşların Ramazan Bayramı için tatile çıkmasıyla birlikte, İstanbul'da öğleden sonra trafik yoğunluğu başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özellikle Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde uzun araç kuyrukları oluşurken, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçişi sağlayan TEM Otoyolu ile E-5 Karayolu'nda da trafik durma noktasına geldi.

    Bayram kuyruğu başladı

    Boğaziçi Köprüsü'ne gidişte araç kuyruğu Cevizlibağ'a kadar dayanırken, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne gidişte de TEM Otoyolu'nda trafik yoğunluğu Mahmutbey'e kadar uzandı.

    Bandırma'da ek seferler
    İstanbul feribot hattında artan yolcu trafiği üzerine İDO, 4 olan karşılıklı sefer sayısını 11'e çıkardı. Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ne bayram dolayısıyla İstanbul'dan gelecek olan araç ve yolcu sayısındaki artış dolayısıyla önlemler alındı. Bandırma- İstanbul hattında artan yolcu trafiği üzerine İDO, 4 olan karşılıklı sefer sayısını Bandırma'dan 9'a, İstanbul'dan da 11'e çıkardı. İstanbul'dan saat 07.00'de başlayacak feribot seferleri gece 23.55'e kadar devam edecek. Bayram nedeniyle büyük yoğunluk yaşanan Bandırma-İstanbul arasında günde karşılıklı olarak 14 bin 230 yolcu ve 2 bin 860 da otomobil taşınacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bayram havası nasıl olacak?

    Televizyondaki saçma anlar

    Üstüne bardak koymaya kıyamayacağınız sehpalar

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow