hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okulların tatil olduğu iller

    Okulların tatil olduğu iller
    expand

    İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları yarın tatil ettiğini açıkladı. Bazı illerde de kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim veöğretime 11 Şubat Çarşamba günü 1 gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

    Diyarbakır'da polise saldırı

    Valilikten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

    "Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre; ilimizde halen devam eden kar yağışının tahmin edildiği gibi özellikle Boğaz civarı ve Anadolu Yakası'nda etkili olarak geceden itibaren öğle saatlerine kadar devam edeceği, öğle saatlerinden sonra yoğunluğu azalsa bile özellikle ara sokaklarda bırakacağı kütlenin ulaşımda zorluk ve tehlikeye yol açacağı değerlendirilmiştir.

    Bu nedenle, Valiliğimizce öğrencilerin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları açısından, anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 11 Şubat Çarsamba günü 1 gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaktır."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA'DA OKULLAR TATİL

    Ankara'da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları yarın tatil edildi. 

    Ankara Valiliğinden, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği bildirildi.

    DİĞER İLLER

    Burdur, Kırıkkale, Afyonkarahisar merkez,  merkeze bağlı köyler ve Dinar ilçesi, Balıkesir'in Karesi, Altıeylül, Erdek ve Balya ilçeleri, Uşak'ın Eşme, Ulubey ve Sivaslı ilçeleri, Denizli kent merkezi ile Buldan, Babadağ, Kale, Honaz, Pamukkale, Çameli ve Çivril ilçeleri, Çanakkale'nin Çan ve Yenice ilçeleri, Konya'nın Hadim, Bozkır, Taşkent ve Derebucak ilçeleri, Karabük'ün Ovacık ilçesi, Kütahya kent merkezi ile Tavşanlı ilçesi, Bilecik'te merkeze bağlı köyler ile Pazaryeri ilçesi, Manisa'nın Kula ilçesinde ve Çankırı il merkezi ile Çerkeş, Korgun, Eldivan, Atkaracalar, Bayramören, Yapraklı ve Orta ilçelerinde, Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde ve Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Kocaeli'de ise sadece tıp fakültesinde eğitimin bugün yapılmayacağı açıklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow