hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da TEM'i kilitleyen feci kaza!

    İstanbulda TEMi kilitleyen feci kaza
    expand

    TEM Otoyolu Kavacık mevkiinde bir süpermarkete ait mal taşıyan kamyon ön sol lastiği patlayınca çelik bariyeri aşıp elektrik direğine çarptıktan sonra devrildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kamyonun içinde sıkışan sürücü Ferhat Altınsoy, itfaiye tarafından kazma, takoz, elektrikle demir kesme makası ve zincir kullanılarak 1,5 saatte kurtarıldı. Operasyonun sonunda Altınsoy'un arkadaşları itfaiyeyi alkışladı.

    Ferhat Altınsoy'un kullandığı bir süpermarkete ait gıda ve temizlik ürünü yüklü 34 SUD 79 plakalı kamyonet Güneşli'den yola çıktı.

    Anadolu yakasındaki bayilere mal dağıtacak olan kamyonetin ön sol lastiği TEM Otoyolu Kavacık Köprüsü'nü geçtikten 50 metre sonra patladı.

    Lastiğin patlamasıyla direksiyon hakimiyetini kaybeden Altınsoy'un kullandığı kamyon bariyerlere çarptı. Çelik bariyerleri aşan kamyon elektrik direğini devirdikten sonra yan yattı. Sürücü kamyon içinde sıkışırken ürünler de yola savruldu.

    İhbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri, direksiyonla koltuk arasına sıkışan Altınsoy'un kurtarmak için büyük çaba sarf etti.

    Takoz, kazma, elektrikli demir kesme makası ve zincirin kullandığı 1,5 saat süren operasyon sonucunda Altınsoy kurtarıldı. Kaza haberini duyunca olay yerine gelen mesai arkadaşları da Altınsoy'un kurtarıldığı an alkışlayarak itfaiyeye teşekkür etti.

    Altınsoy ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda her iki yönde 2 saatlik trafik sıkışıklığı yaşandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow