hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadıköy'deki Soma eylemine polis müdahalesi

    Kadıköydeki Soma eylemine polis müdahalesi
    expand

    Soma'daki maden faciasını Kadıköy'de protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti. Polisin gaz bombasına göstericiler taş, şişe ve havai fişek atarak karşılık verdi. Bir mağazanın camını kırıp vitrindeki giysileri yola saçan göstericiler, bir zabıta aracını da devirip camlarını kırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Soma'daki maden faciasını Kadıköy'de protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti.

    Polisin gaz bombasına göstericiler taş, şişe ve havai fişek atarak karşılık verdi. Bir mağazanın camını kırıp vitrindeki giysileri yola saçan göstericiler, bir zabıta aracını da devirip camlarını kırdı.

    Soma'daki maden faciasını protesto etmek isteyen yüzleri maskeli bir grup, saat 20.00 sıralarında Kadıköy Bahariye Caddesi'nde toplandı.

    Eyleme izin vermeyen polis ekipleri, göstericileri dağıtmak için biber gazı kullandı. Atılan gazdan çevredeki vatandaşlar da etkilendi. Ara sokaklara kaçan göstericiler ise polise taş, şişe ve havai fişek atarak karşılık verdi.

    Cadde üzerine barikat kuran eylemciler ateş de yaktı.

    Göstericilerden bazıları bir mağazanın camını kırıp, vitrindeki giysileri yola saçtı. Eylemciler yoldan geçmekte olan bir zabıta aracını da devirip camlarını kırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Göstericileri ara sokaklara doğru kovalayan polis, aracı kaldırıp şoförüne teslim etti. Polisin önlemleri devam ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow