hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kanal D bir ilke imza atıyor!

    Kanal D bir ilke imza atıyor
    expand

    Türkiye’nin televizyonda başlayıp internette devam eden ilk dizisi: “Ulan İstanbul”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanal D’nin fenomen dizisi  “Ulan İstanbul”, izleyicisiyle internet üzerinden buluşmaya hazırlanıyor. 9 Şubat Pazartesi akşamı 33. Bölümüyle, televizyonda son kez ekrana gelecek olan Ulan İstanbul, 34.bölümden itibaren internet üzerinden yayınlanmaya devam edecek. Ulan İstanbul severler, Kandemir ve çetesinin maceralarına artık bir tıkla www.kanald.com.tr  ve Kanal D mobil uygulamaları üzerinden 1.99 TL. karşılığında ulaşabilecek.

    16 Şubat saat 20.00’de internette yayınlanacak olan Ulan İstanbul’un ilk dijital bölümü ÜCRETSİZ olarak yayınlanacak ve devamında gelen yeni bölümleri ise, bölüm başına sadece 1.99 TL’ye, cep telefonları ile mobil ödeme yoluyla yada kredi kartı ile satın alınabilecek. Ulan İstanbul sürprizlerle dolu yeni bölümlerinde artık daha özgür ve daha eğlenceli!

    Ulan İstanbul’u bundan sonra nasıl izleyebileceğim?

    -Ulan İstanbul 45 dakikalık  daha özgür ve daha eğlenceli yeni bölümleri ile internet üzerinden yayınlanacak. Yeni bölümleri, her pazartesi 20:00’den itibaren istediğiniz zaman,  kanald.com.tr ve Kanal D mobil uygulamalarından izleyebileceksiniz. 

    Yurtdışından izleyebilecek miyim?

    -Evet. Dünyanın neresinde olursanız olun, internet bağlantısı olan her yerden izleyebileceksiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İzlemek için ne kadar ödeyeceğim?

    -16 Şubat da yayınlanacak ilk bölüm ÜCRETSİZ. Sonrasındaki bölümleri ise sadece  1.99 TL karşılığında izleyebileceksiniz.

    Ödeme işlemi nasıl gerçekleşecek?

    -Ödeme için iki farklı seçenek sunulacak. Dilerseniz cep telefonu faturanıza yansıtıp  mobil ödeme yoluyla (* mobil ödeme seçeneği sadece yurtiçi abonelerini kapsar)  dilerseniz de  kredi kartınızı kullanarak ödeme yapabileceksiniz.

    Kanal D bir ilke imza atıyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow