hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kanalizasyonda can pazarı!

    Kanalizasyonda can pazarı
    expand

    Kadıköy'de bir apartmanın bodrum katında yapılan kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi; Orhan Bahatarhan adlı işçi toprak altında kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yarım saat boyunca toprak altında zor dakikalar geçiren Bahatarhan, itfaiyenin kazma kürekle yaptığı çalışma sonucu kurtarıldı.Kadıköy'de, Merdivenköy Mahallesi, Küme Sokak, 42 numaralı apartmanın bodrum katında kanalizasyon çalışması yapılırken, göçük oldu. Saat 15.30 sıralarında meydana gelen olay şöyle gerçekleşti: Bodrum katında çalışan Orhan Bahatarhan, işçi arkadaşıyla birlikte boruların yerleştirileceği kanalı kazmaya başladı. Kazı çalışması sırasında, bir anda Bahatarhan'ın üzerine toprak döküldü. Kaçmak için uğraşan, ancak başaramayan Bahatarhan, toprak yığınının altında kaldı. Bahatarhan'ın toprak altında kaldığını gören arkadaşı sağlık ekiplerini ve itfaiyeyi aradı.

    EKİPLER ZORLANDI

    İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kazma ve kürekle toprağı kazarak Orhan Bahatarhan'ı kurtarmaya çalıştı. Dar alan olduğu için ekipler çalışmakta zorlandı. İtfaiye erleri, kurtarma çalışmaları sırasında işçiyle konuşarak moral vermeye çalıştı.

    YARIM SAAT SÜRDÜ

    Yaklaşık yarım saat süren operasyonun ardından kurtarılan Orhan Bahatarhan, ancak bir kişinin sığabileceği delikten dışarı çıkarıldı. Binada yaşayan bir vatandaş, "Gider tıkandığı için kanalizasyon çalışması yapıyorlardı. Tünel kazdıkları sırada göçük olmuş; büyük bir taş ve toprak üzerine düşmüş" diye konuştu.Bahatarhan, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı işçinin hayati tehlikesi bulunmuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kız arkadaşından böyle ayrıldı!

    Tıklanma rekoru kıran faul görüntüler!

    Hangi ülkenin kaç askeri var?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow