hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kartal'da CHP'li Altınok Öz mazbatasını aldı

    Kartalda CHPli Altınok Öz mazbatasını aldı
    expand

    CHP adayı olarak Kartal Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Altınok Öz, coşkulu bir törenle mazbatasını, Kartal İlçe Seçim Kurulu Başkanı Naciye Fisun Çağlar'dan aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkan Altınok Öz, mazbata töreni sonrası yaptığı konuşmada,  şunları söyledi:

    "Herkesin ve her kesimin Belediye Başkanı olmaya devam edeceğim. Oylarımız sayıldı, oylarımız sayıldıkça arttı. Biraz daha sayılsa daha da artacaktı.  Seçim süresi boyunca, seçim günü, sonraki günler ve geceler çalışan sizlere teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca 28 müfettiş yolladılar, bir şey bulamadılar. Son gece yüz bin tirajlı sahte bir gazete ile lekelemeye kalktılar, gereken cevabı halk verdi. İnşallah ders almışlardır. Umuyorum ki doğruluğu, dürüstlüğü ve iş ahlakını öğrenirler. Türk Anneler Birliği'ne, Şehit ailelerine verdiğimiz yemekleri 'alkollü yemek' diye yansıtanlara cevabı halk verdi. 'Pazartesi görüşürüz' diyenlere cevabı yine halk verdi. 5 yıl boyunca çalışanlarıma 'Mesai saatleri dışında istediğiniz siyasi partiyi destekleyebilirsiniz. Ancak mesai saatleri içinde bunu yapamazsınız' dedim. Mesai saatleri dışında bunu yapanlar ahlaklı davrandılar ama mesai saatleri içinde de bu tür çalışmalar yapanları biliyorum."

    Başkan Altınok Öz, "Ben balkon konuşması yapmıyorum. Balkondan herkesi kucaklayıp aşağıya inince herkesi ve herşeyi yerle bir edecek bir konuşma yapmıyorum. Neyse onu söylüyorum. Kimse bizim ötekimiz değildir ama kendisi öteki olmayı tercih edenler de vardır. Benim Belediyedeki çalışmalarımda hiçbir yanlışım olmadı ancak bir tek yanlışımız oldu. Yaptıklarımızı, hizmetlerimizi yeterince duyuramadığımızı gördüm. Bundan sonra yaptıklarımızı daha doğru anlatacağız, siyasetin daha çok içinde olacağız. Bu arada emniyet mensupları, seçim boyunca bizlere çok yardımcı oldular, çok yoruldular. Onlara ve zabıta ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. " dedi.

    Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende, Kartal Belediye Meclisi'nde görev yapacak yeni meclis üyelerine de mazbataları, İlçe Seçim Kurulunda  görev alanlar tarafından tek tek adları okunarak verildi.

    Konuşmaların ardından Başkan Altınok Öz, partililer, belediye çalışanları ve halkla birlikte Kartal Meydanı'na kadar yürüdüler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow