hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayınpeder tartıştığı gelinini öldürdü, torunlarını yaraladı

    Kayınpeder tartıştığı gelinini öldürdü, torunlarını yaraladı
    expand

    Kırşehir'in Kaman ilçesinde tartıştığı gelinini öldüren kayınpeder iki kız çocuğu torununu da yaraladı. Ağır yaralanan çocuklardan bir tanesinin hayati tehlikesi devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Edinilen bilgiye göre, ilçenin Sarıuşağı Mahallesi’nde bir arada yaşadıkları ikamette oğluna ait evi satışa çıkaran Şeref K. (71) ile gelini Songül K. (35) arasında tartışma çıktı.

    Kayınpeder Şeref K, evin önünde karşılaştığı ve tartışma yaşadığı gelinine av tüfeğiyle 5 el ateş etti.

    Başından ve sırtından yaralanan gelin Songül K., olay yerinde hayatını kaybederken, dedelerinin ateş etmesi sonucu torunları Ayşe K. (14) ile Rumeysa K. (8) yaralandı. 112 Acil sağlık ambulansıyla Kaman Devlet Hastanesine kaldırılan Rumeysa K., buradan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

    Bir iş yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve olay sırasında evde olmadığı öğrenilen Serkan K., olayın duyulmasının ardından evine geldiğinde, eşi Songül K.’nın öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi.

    Diğer taraftan silah sesini duyan yakın bir komşununda olaydan etkilenerek kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Şeref K. hakkındaki yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiği ve olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow