hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılıçdaroğlu: "Herhangi bir isim gündeme gelmedi"

    Kılıçdaroğlu: Herhangi bir isim gündeme gelmedi
    expand

    CHP'nin cumhurbaşkanı seçim sürecinin ele alındığı grup toplantısı sona erdi. Kılıçdaroğlu, "Milletvekillerinden görüş aldık. Herhangi bir isim gündeme gelmedi" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP'nin, cumhurbaşkanı seçim sürecinin ele alındığı grup toplantısı sona erdi.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 1 saat sürdü.

    Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıda, milletvekillerinden görüş aldıklarını belirten Kılıçdaroğlu, herhangi bir ismin gündeme gelmediğini bildirdi.

    Kemal Kılıçdaroğlu,  "Milletvekillerinin yazdığı cumhurbaşkanı aday isimlerine sadece sizin bakacağınız söyleniyor" diyen gazeteciye, "Aynen öyle" karşılığını verdi.

    Toplantıda, yaklaşık 20 milletvekili söz alarak, nasıl bir cumhurbaşkanı adayları olması gerektiği konusunda görüşlerini iletti.

    Cumhurbaşkanı seçiminin, 2015 yılında yapılacak genel seçimler nedeniyle daha da fazla önem taşıdığını belirten vekiller, Kılıçdaroğlu'ndan cumhurbaşkanı adayı belirlenirken kendileriyle tek tek görüşmesini istedi.

    Toplantıda, milletvekillerine üç isim için anket kağıdı dağıtıldı.

    Milletvekilleri, adaylarını bu kağıtlara yazarak, kupalara attı. Daha sonra Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin cumhurbaşkanı adayı konusundaki tercihlerini değerlendirecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow