hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılıçdaroğlu seçim yarışına İzmir'den girecek

    Kılıçdaroğlu seçim yarışına İzmirden girecek
    expand

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adayı olabilmek için İzmir 2'nci bölgeden 29 Mart Pazar günü yapılacak ön seçime girecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 26 Şubat'ta yaptığı "İzmir'den aday olun, ön seçimde girerek bu demokrasi yarışını da taçlandırın" sözlerine olumlu yanıt veren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 29 Mart Pazar günü İzmir'de yapılacak ön seçime 2'nci bölgeden girecek.

    CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, kararın örgütte büyük sevinç yarattığını belirterek, "İzmir çok güzel bir seçim girecek. İzmir bir başbakan çıkaracak" dedi. 

    Kurtulmuş, Demirtaş'ı başarılı buldu, HDP'nin oy oranını açıkladı

    CHP İl Başkanı Bedri Serter ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bugün telefonla arayarak kendisini Ankara'ya çağırdığını ifade ederek, "Genel başkanımız telefonda hiçbir şey söylemedi. Benimde bilgim yoktu, gidince öğrendim. Gerekli evraklarını bana verdi. Yarın ön seçime girmesi için Yüksek Seçim Kurulu'na vereceğiz. İzmir'de müthiş bir seçim olacak. Her iki bölgeden 9'ar milletvekili çıkarmak istiyoruz. Kılıçdaroğlu 25 Martta Fuarizmir'i açmak için gelecek. Ön seçim günü burada olmasına gerek yok bizler varız. Bu seçimde İzmir başbakan çıkaracak" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sırrı Sakık: Onlar it sürüsüdür, onlar bu halka düşmandır

    AK Parti Siirt İl Başkanı'nın Erdoğan tweeti: Halife geliyor hazır olun

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow