hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüks villada vahşi cinayet

    Lüks villada vahşi cinayet
    expand

    Beykoz'da lüks villaların bulunduğu bir sitede ayrı evlerde çalışan Türkmenistan uyruklu iki kadın hizmetçinin 2 bin dolar borç yüzünden kavgası vahşi bir cinayetle sonlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul'da polise başvuran Türkmenistan uyruklu Tirkis M. sevgilisi Maya Güzel Kerimova'nın kayıp olduğunu söyleyerek yardım istedi.

    Tirkis M. kayıp müracaatında "Onunla 4 yıldır birlikteydik. Çalıştığı yerde izinli olduğu günler Bayrampaşa'ya yanıma geliyordu. Kaybolduğu gün de beni aradı ve aynı sitede başka bir evde çalışan arkadaşı Sahyjemal A.'nın yanına uğrayacağını daha sonra geleceğini söyledi. Ancak bir daha kendisinden haber alamadım. Telefonu da kapandı" dedi.

    ŞÜPHELİ KADIN HİZMETÇİ

    Olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis, Sahjemal A.'nın çalıştığı eve gitti.

    Sahjemal A. arkadaşının olay gecesi evine geldiğini birlikte oturduklarını 2 bin dolar alacağını istediğini, aldıktan sonra da evden ayrıldığını söyledi.

    Polis evde yaptığı ilk incelemede güvenlik kameralarının bozuk olduğunu belirledi.

    Diğer evlerin güvenlik kameralarından kayıp olan Maya Güzel Kerimova'nın eve girdiği ancak bir daha çıkmadığı belirlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ŞÜPHELİNİN SEVGİLİSİNİN İHBARI CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI

    Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken Sarıyer'de bir karakola yapılan müracaat cinayeti ortaya çıkardı.

    Türkmenistan uyruklu bir kişi sevgilisi olan Şahjemal A.'nın kendisine bir cinayet işlediğini anlattığını söyledi.

    Bu kişi polisteki ifadesinde "Bana arkadaşını öldürdüğünü söyledi. Cesedi yok etmem için yardım istedi. Ancak ona yardımcı olamayacağımı polise gitmesini söyledim" dedi.

    ŞÜPHELİ "ÖNCE O BENİ BIÇAKLAMAYA KALKTI"

    Bu ifadenin ardından Sahjemal A. polis tarafından gözaltına alındı.

    Asayiş şube müdürlüğüne getirilerek sorguya alınan kadın cinayeti tüm detayları ile anlattı.

    Sahjemal A. arkadaşının alacağını istemek için eve geldiğini mutfakta konuşurken aralarında kavga çıktığını anlatarak "Önce bana o saldırdı. Beni bıçaklamaya çalıştı. Bende elime bir bıçak aldım. Yere düştü her yer kan olmuştu" dedi.

    "EV SAHİPLERİ YUKARDA UYURKEN BEN CESEDİ PARÇALADIM"

    Arkadaşının öldüğünü anladığında paniğe kapıldığını anlatan Sahjemal A. "Ev sahibi olan İngiliz aile eve gelecekti. Bu nedenle cesedi hızla evin alt katında bulunan banyosuna taşıdım. Kanları temizledim. Akşam saatlerinde ev halkı geldi. Bir şeyden şüphelenmediler. Bir süre oturup daha sonra yatmak için yukarı çıktılar. Onlar uyuduktan sonra banyoya girip cesedi parçalamaya başladım" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "CESET PARÇALARINI ORMANLIK ALANA ATTIM"

    Cesedi sabaha kadar uğraşarak küçük parçalara ayırdığını anlatan Sahjemal A. "Daha sonra parçaları önce poşetlere koydum. Poşetleri de iki ayrı bavula yerleştirdim. Sabah ev sahipleri evden ayrılınca bir taksi çağırarak Zekeriyaköy'e götürdüm. Taksi'den indikten sonra ceset parçaları bulunan poşetleri yol kenarına attım. Daha sonra başka bir taksiye binerek eve döndüm" dedi.

    TUTUKLANDI

    Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Sahjemal A. işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

    Borç yüzünden tartıştığı arkadaşı Maya Güzel Kerimova'yı (34) öldürdüğünü itiraf eden, Sahjemal A.,(35),  polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan kadın cezaevine konuldu.

    Mehmet Barlas'ın oğlunun villası çıktı

    Bu arada öldürülen Maya Güzel Kerimova'nın (34), gazeteci Mehmet Barlas'ın oğlu Cemil Barlas'ın evinde hizmetçilik yaptığı öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow