hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmaray'daki turnike kavgasına toplam 22 yıl 9 ay hapis istemi

    Marmaraydaki turnike kavgasına toplam 22 yıl 9 ay hapis istemi
    expand

    Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında özel güvenlik görevlileriyle 4 kardeş arasında çıkan kavgaya "Kasten yaralama" ve "Hakaret" suçlarından toplamda 22 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadıköy'deki Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında 4 kardeş ile özel güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgaya ilişkin soruşturma tamamlandı.

    5'i güvenlik görevlisi olmak üzere 9 kişiye "Kasten yaralama" suçundan 6'şar aydan 1,5'ar  yıl hapis cezası istemiyle dava açılırken, 4 kardeşe ayrı olarak "Hakaret" suçundan da 2 yıl 2'şer aydan 2 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

    9 kişiye dava açıldı

    Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianameye göre geçtiğimiz Şubat ayında Marmaray istasyonunda görevli özel güvenlik görevlileri 5-6 kişilik gruptan ikisinin aynı anda turnikeden geçtiğini gördü.

    Güvenlik görevlilerinin bu duruma müdahale etmesi üzerine 4 kardeş hakaret etti ve tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü anlatılan iddianamede her iki tarafında da birbirini yaraladıkları belirtildi. 5'i güvenlik görevlisi olmak üzere 9 kişiye "Kasten yaralama" suçundan, 4 kardeşe ayrı olarak "Hakaret" suçundan Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

    4 kardeş güvenlik görevlilerinden şikayetçi olmuştu

    Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında özel güvenlik görevlileriyle 4 kardeş arasında kavga çıkmış, 4 kardeş telsiz ve coplarla güvenlik görevlilerinin kendilerine saldırdığını iddia ederek şikayetçi olmuştu.

    15 kişinin öldüğü köprü faciası soruşturması kapandı

    Melih Gökçek robotu kaldırıp dinozor dikecek

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow