hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Memurlar Yeniçeriler eşliğinde bordro yaktı

    Memurlar Yeniçeriler eşliğinde bordro yaktı
    expand

    Bursa'da, Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Yeniçeri kıyafeti giymiş memurlar eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı önünde bordro yaktı. Eylem sonunda ise bir temizlik görevlisi parti önündeki külleri süpürerek temizledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye Kamu-Sen Bursa Şubesi üyeleri Yeniçeri kıyafeti giymiş memurlar eşliğinde maaş zamlarını protesto etmek amacıyla bugün protesto gösterisi düzenledi. İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, memurların zor şartlar arasında geçindiğini belirterek, "Hakları gasp edilmiş durumda, ülkede saraylar yapılırken, memura gelince para yok diyorlar" diye konuştu.

    Yıllık enflasyonun yüzde 8,17 olduğunu belirten Selçuk Türkoğlu "2014 yılında aylık olmak üzere bir doktor 182, mühendis 175, avukat 156, imam 69, hemşire 56, düz memur 42, şoför 36, hizmetli ise 24 lira enflasyon yüzünden zarara uğradı" dedi.

    Konuşmaların ardından ise memurlar yanlarında geçirdikleri maaş bordrolarını yaktı. Gösterinin ardından memurlar olaysız dağılırken, yaktıkları bodroların külleri ise bir temizlik görevlisi tarafından süpürdü.

    "Rakibimiz AK Parti MHP'yi bitireceğiz!"

    CHP'li Atilla Kart'tan Melih Gökçek hakkında rüşvet iddiası

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow