hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    86 yaşında aşk cinayetine kurban gitti!

    86 yaşında aşk cinayetine kurban gitti
    expand

    Mersin'de, bıçakla intihara kalkıştığı öne sürülerek kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 86 yaşındaki Ahmet Targay'ın aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili, yaşlı adamın 32 yaş küçük eşi ile sevgilisi olduğu belirtilen kişi tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçen 17 Haziran'da merkez Mezitli ilçesi Deniz Mahallesi Onarkent Sitesi'nde meydana gelen olayda, polise bir kişinin bıçakla intihara kalkıştığı ihbarını yapıldı.

    Polis ekipleri belirtilen adrese gittiğinde Ahmet Targay'ı göğsüne bıçak saplı ağır yaralı durumda buldu.

    Targay, ambulansla kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

    Ölen Ahmet Targay'ın eşi 54 yaşındaki Nafiye Targay, kocasının hasta olduğu için  zaman zaman intiharı düşündüğü yönünde ifade verdi. 3 çocuk ve 3 torun sahibi Ahmet Targay'ın yapılan otopsisinde göğüs ve batın kısmında öldürücü 3 bıçak darbesi belirleyen polis, intiharı şüpheli bularak soruşturma başlattı.

    Olayı soruşturan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ölen şahsın eşi Nafiye Targay'ın, o bölgede inşaat işçiliği yapan 55 yaşındaki Hasan Herdem ile bir süredir gizli ilişki yaşadığını belirledi. Ayrıca görgü tanıklarının ifadesini alan polis, Hasan Herdem'in olay günü söz konusu adresten hızla uzaklaştığı yönünde bilgilere ulaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Evin tapusunu sevgilisine devretmiş

    Soruşturmanın genişletilmesi sonucu Nafiye Targay'ın olaydan 4 gün önce evinin tapusunu Hasan Herdem'in üzerine devrettiği, kocasının ölümü sonrasında ise kanlı yastık ve elbiselerini yaktığı belirlendi.

    Olayla ilgili gözaltına alınan Nafiye Targan ile Hasan Herdem'in ilişki yaşadıklarını itiraf ettikleri, ancak cinayet suçlamalarını kabul etmedikleri belirtildi.

    Mahkemeye çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow