hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mühür tartışmasında yumruklanan eski muhtar öldü

    Mühür tartışmasında yumruklanan eski muhtar öldü
    expand

    Denizli'de, evrakları ve muhtarlık mührünü isteyen yeni muhtar Mustafa Kırat ile bunları belediyeye teslim edeceğini söyleyen eski muhtar 64 yaşındaki Nazmi Yıldız tartıştı. Kırat'ın azaları arasında bulunan Dilaver A., iddiaya göre, Yıldız'ın yüzüne yumruk attı. Kaldırıldığı hastanede beyin kanaması teşhisi konulan eski muhtar Yıldız, geçen 3 günün ardından yaşamını yitirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, geçen cumartesi günü saat 21.30 sıralarında, Bekilli'nin Deşdemir Mahallesi Muhtarlığı binasında meydana geldi.

    Yeni dönemde muhtar seçilen Mustafa Kırat, muhtarlık mührünü ve evrakları almak için eski muhtar Nazmi Yıldız'ı muhtarlık binasına çağırdı.

    Muhtar azaları ve mahalle sakinlerinin de bulunduğu görüşme anında, Yıldız'ın evrakları belediyeye teslim edeceğini söylemesi üzerine tartışma başladı. İddiaya göre, bu sırada aza Dilaver A., Yıldız'ı yumrukladı. Araya girenler kavganın büyümesini önledi.

    Aniden yere düşen Yıldız, baygınlık geçirdi. Kafasını taşa çarparak hareketsiz kalan Yıldız, ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Üç çocuk babası Nazmi Yıldız'a beyin kanaması teşhisi konuldu, kafatasında iki çatlak olduğu saptandı. Ameliyatın ardından tedavi altında tutulan Yıldız, bugün saat 05.30 sıralarında yaşamını yitirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kavga sonrasında ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılan Dilaver A. ve ağabeyi Veli A., Yıldız'ın ölümü üzerinde jandarma tarafından yakalanarak tekrar gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

    Babası Nazmi Yıldız'ın başına sert bir cisimle vurulduğunu ileri süren Gökhan Yıldız, "Babam, muhtarlık yaptığı 5 yıl boyunca kanalizasyon ve yol sorunlarını çözdü. Şahsı adına bankadan kredi çekti, hizmet yaptı. Bunu hak etmiyordu, çok üzgünüz; olayda hatalı olanlar mutlaka cezasını çekmeli" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow