hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mülkiye anne heyet raporu başvurusunda bulundu

    Mülkiye anne heyet raporu başvurusunda bulundu
    expand

    Lorin ve Özgür adındaki 6 aylık ikizleri ile cezaevine girmeye hazırlanan Mülkiye Demir Kılınç (31) savcılığa yaptığı ertele başvurusunun ardından heyet raporu almak için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    13 Mayıs'ta cezanın ertelenmesi için savcıya başvurduklarını belirten Mülkiye Kılınç, "Biz başvuruyu bebeklerin küçük olduğu için yaptık. Ancak savcı bey, bebeklerin 6 aylık olduğunu ve onlar üzerinden erteleme yapamayacağını söyledi. Ama bununla birlikte benim sağlık sorunlarım içinde erteleme talebi yaptık. Bunun üzerine savcı bey, tam teşekküllü bir hastaneden rapor istedi. Raporu Adli Tıp'ın da onaylaması gerekiyor. Raporu alırsam savcı 1 sene daha erteleme yapabileceğini söyledi. Buradan çıkıacak rapora göre Adli Tıp'a gideceğiz" dedi.

    Ahmet Kılınç ise "Eşim 2007'de Şişli Etfal Hastanesinden yüzde 43 bedensel engelli raporu almıştı. Biz bunu savcıya anlattık. Savcı bebeklerin 6 aylık olduğu için durumunun değerlendiremeyeceğini ancak eşinin durumunu değerlendirebileceğini söyledi. Bizde heyet raporu almak için başvurduk. Davanın yeniden görülmesi içinde başvuracağız" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow