hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    O görüntüler hakkında inceleme başlatıldı

    O görüntüler hakkında inceleme başlatıldı
    expand

    Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, terör operasyonlarında bir grup vatandaşın yere yatırıldığı videoyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığına inceleme yapılması için talimat verdiği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, terörle mücadele operasyonları çerçevesinde, bir grup vatandaşın yere yatırıldığı bir görüntünün sosyal medyada dolaşıma girmesine üzerine, İçişleri Bakanlığına derhal gerekli incelemenin yapılması talimatını verdi.

    Terörle mücadelenin demokratik hukuk devleti kuralları çerçevesinde, taviz verilmeksizin sürdürülmesinin altını daha önce de defaatle çizen Başbakan Davutoğlu'nun, kanunsuz hiç bir uygulamaya izin verilmeyeceğine de vurgu yaptığı kaydedildi.

    Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde çalışma

    Konuyla ilgili inceleme tamamlandıktan sonra kamuoyuna gerekli açıklamaların yapılacağı da bildirildi.

    Boğaziçi Üniversitesi'nin kız öğrenci yurdunda jiletli saldırgan paniği

    Hakkkari’nin Yüksekova ilçesinde özel harekat timleri, 5 Ağustos’ta Selahattin Eyyubi Havalimanı’nın kuzeyinde özel bir şantiyeye yaptığı baskında 52 kişiyi gözaltına almış, 46 kişi serbest bırakılmıştı.

    Hakkari Valiliğinden "Yüksekova" açıklaması

    Hakkari Valiliği de, Yüksekova ilçesinde çekildiği iddia edilerek, yazılı ve görsel medyada paylaşılan görüntülerle ilgili basın açıklaması yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Çeşitli yazılı ve görsel medya organlarında yer alan ve ilimiz Yüksekova ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili olarak, Valiliğimizce ivedilikle geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" ifadesine yer verildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow