hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    O şüpheli yakalandı!

    O şüpheli yakalandı
    expand

    Okmeydanı'nda 25 Temmuz'da 3'ü polis 4 kişiyi silahla yaralayan şüpheli yakalandı. Şüphelinin evinde 1 tabanca ve 2 şarjör ele geçirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri koordinesinde dün gece saatlerinde Okmeydanı'nda yapılan operasyonda, 25 Temmuz'da 3'ü polis 4 kişiyi silahla yaralayan şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının evinde yapılan aramada da 1 tabanca, 2 şarjör ve 50 adet mermi ele geçirildi. Bugün mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.  

    OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

    3'ü polis 4 kişiye yapılan silahlı saldırı olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin yolda yürümesi görülüyor. Polislerin binadan ayrılmasından kısa süre sonra ise zanlı koşarak ateş açıyor. Saldırganın elindeki silahla kaçmaya çalıştığı da görüntülere yansıdı. Görüntülerin devamında ise Özel Harekat ekiplerinin yaptığı operasyondan görüntüler yer alıyor. Şüphelinin evine giren polis ekiplerinin evde yaptıkları aramalarda tabanca, şarjör ve mermileri bulmaları da görülüyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow