hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Oğuzkaan Koleji’nden Ağrılı öğrencilere kitap yardımı!

    Oğuzkaan Koleji’nden Ağrılı öğrencilere kitap yardımı
    expand

    Oğuzkaan Koleji Öğrencileri, Facebook’ta gördükleri kitap yardımı çağrısına kayıtsız kalmadı. Oğuzkaan Koleji Öğrencileri, Ağrı Diyadin Anadolu Lisesi Öğrencileri’nin ve Rehber Öğretmenleri’nin Facebook’tan yaptığı, üniversiteye hazırlık için test ve çalışma kitabı çağrısı üzerine yüzlerce kitabı Ağrı’ya gönderdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ağrı Diyadin Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencileri’nin  “Üniversite sınavlarına hazırlanacak kaynağımız yok, bize kitap gönderin" çağrısı üzerine harekete geçen Oğuzkaan Koleji Öğrencileri, hemen okul içinde kampanya başlattı. Afişler tasarlayıp okul kampüslerinde her yere asan öğrenciler, kısa sürede yüzlerce kitap topladı.  Kitapların gönderimi için ise kargo şirketleri ile görüşüp sponsor olmaları için ikna etmeye çalıştı. Cüzi bir miktar para karşılığında bir kargo şirketiyle anlaşan öğrenciler, üniversiteye hazırlık kitaplarını koliler halinde Ağrı’ya ulaştırdı.

    Kitaplarla sınava hazırlanan öğrenciler duygularını teşekkür mektuplarına döktü

     Öğrenci mektubu:

    "Özellikle yolumuzu aydınlatıp bizlere el uzattığınız için teşekkür ederim. Yardıma ihtiyacı olmayanlara nedense fazlasıyla imkanlar sunuluyor. Yardıma ihtiyacı olanlar ise göz ardı ediliyor. Çoğu insanın Ağrı Diyadin Anadolu Lisesi’nden  haberi bile yok. Bu ve buna benzer birçok soru kafalarımızı meşgul ederken, önemsenmenin verdiği güzel bir mutluluk yaşattığınız için teşekkür ederim."

    Öğrenci mektubu:

    “Mutluluk dokunabileceğiniz bir şey değildir. Uygun koşulları sağlamalı ve sabırla beklemeliyiz. Umut bağladığınız ve Türkiye’nin geleceğini gördüğünüz gençlere bu yardımı sağladığınız için teşekkür ederiz.

    Öğrenci mektubu:

    ‘’Bir umut ışığı görmek için çabalamaktan, bizi duyan bize yardım edebilecek bir var mı diye söylenmekten yoruldum. Bir nebze de olsa bizi gördüğünüz için size minnet dolusu teşekkür ederim."

     



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow