hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okmeydanı'nda polislere silahlı saldırı güvenlik kamerasında

    Okmeydanında polislere silahlı saldırı güvenlik kamerasında
    expand

    Okmeydanı'nda 25 Temmuz'da 3'ü polis 4 kişiyi silahla yaraladığı iddiasıyla bir şüpheli yakalandı. Emniyet saldırı anına ilişkin montajlanmış ve grafiklerle açıklamalar eklenmiş güvenlik kamerası görüntülerini de basınla paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin koordinasyonunda önceki gece yarısı Okmeydanı'nda yapılan operasyonda, 25 Temmuz'da 3'ü polis 4 kişiyi silahla yaraladığı öne sürülen bir kişi gözaltına alındı. Açıklamaya göre, şüphelinin evinde yapılan aramada 1 tabanca, 2 şarjör ve 50 adet mermi bulundu. Dün mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

    Okmeydanı'nda polise silahlı saldırı

    Olay güvenlik kamerasında

    Emniyet yetkilileri, saldırıya ilişkin güvenlik kamerası kayıtlarını da basınla paylaştı. Montajlanan ve yazılarla açıklamalar eklenen görüntülerde, gözaltına alınan şüpheli olduğu ileri sürülen kişinin yolda yürümesi görülüyor. Polislerin binadan ayrılmasından kısa süre sonra ise görüntüdeki saldırgan koşarak ateş açıyor. Saldırganın elindeki silahla kaçması da görüntülerde yer alıyor.

    Saldırı görüntüsüyle birlikte şüpheliye yönelik Özel Harekat ekiplerinin yaptığı operasyondaki kamera kayıtları da yer alıyor. Şüphelinin evine giren polis ekiplerinin evde yaptıkları aramalarda tabanca, şarjör ve mermileri bulmaları da görülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow