hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgecan'ın annesinden Erdoğan'a başörtülü mesaj

    Özgecanın annesinden Erdoğana başörtülü mesaj
    expand

    Özgecan Aslan'ın annesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı bir teşekkür mesajı iletti. Anne Songül Aslan, mesajla birlikte siyah bir başörtüsü göndererek "Adalet yerini bulduğunda bu siyah başörtüsünün rengi de beyaza dönüşecek" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre yaşamını yitiren Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan, bugün bir aracı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ATO girişinde, kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı bir teşekkür mesajı iletti.

    Anne Aslan, telefonla görüştükleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da tam bir baba sıcaklığını duyumsadıklarını ve cok duygulandıklarını belirtti. Erdoğan'a bir kutu içerisinde matemlerinin simgesi olarak siyah bir başörtüsü de gönderen anne Aslan, "Olayın faillerinin en ağır biçimde cezalandırılacaklarından eminiz. Adalet yerini bulduğunda bu siyah başörtüsünün rengi de beyaza dönüşecek. İnşallah o vakit, beyaz başörtümüzle sizleri bizzat ziyaret edecegiz" mesajini da iletti.

    Özgecan Aslan'ın ailesinden duygu yüklü açıklamalar 

    Özgecan'ı en son gören arkadaşı o günü anlattı 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow