hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgecan'ın katil zanlısının annesi konuştu

    Özgecanın katil zanlısının annesi konuştu
    expand

    Özgecan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken'in annesi "Babasıyla beraber büyüdü. O yüzden böyle." derken, zanlının amcası ise "Babasını da iki kez bıçaklamıştı." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca cinayete kurban giden Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlısı, minibüs sürücüsü 26 yaşındaki Suphi Altındöken'in annesi yaşadıklarını anlattı.

    Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan, Show Ana Haber'e oğluyla ilgili gerçekleri açıkladı.

    "Oğlumun böyle bir şey yapacağını asla düşünmedim. Ben onu böyle büyütmedim. Kimse hırsız, katil doğmaz herkes melek doğar. Benim çocuğumun sağlığı bozuk. Babasıyla beraber büyüdü, o yüzden böyle. Bir insan o ya, benim oğlumun bir insanın canını almaya hakkı yok'.

    "Babası kemerle, kesici aletle beni dövdü"

    Ben çocuğumu koruyamadım. Babasının şiddet eğilimi vardı. Biz kaç yıldır ayrıyız. Ben çocuklarımızın onun yanında büyüsün istemedim. Ben kocamdan çok şiddet gördüm ama anneme babama söyleyemedim. Babası kemerle, kesici aletle beni dövdü. Bunları kimseye söyleyemedim. Bunları kimseye söyleyemedim. Üç gündür kimseyle konuşamıyorum. Ben bu olayı duyduğumda inanamadım.Ta ki olayın içinde babası var dediler o zaman inandım. Benim çocuğumun sağlığı bozuktu. Benim çocuğum neler yaşamadı ki. Ben bunu anlatamıyorum. Bir insanı yok etmeye hakkı yok benim oğlumun. Ben bunu asla kabul etmiyorum.Bu olaydan sonra oğlumla hiç görüşmedim. Ben o ailenin yanına gitmeyi çok istiyorum. Ben aileye ne diyeceğimi bilemiyorum. Acımı anlatamıyorum. Elinden ayağından öperim o annenin babanın. Ben de annneyim. Hiç kimseye bir şeyimi söyleyemedim.O kadar çok etken var ki. Hangi birini anlatayım. Bu etkenler asla oğlumu aklamak için değil."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Babasını iki kere bıçakladı"

    Katil zanlısının amcası ise Suphi Altındöken'i suçlayarak şöyle konuştu:

    "Kendisiyle görüşmüyordum. Davranışları pek iyi değildi. Kavgacı tipliydi. Daha öncede vukuatları oldu. Babasını iki kere bıçakladı. Babasını 3-4 kere sopayla kovaladı birkaç kere dövdü. Adana otogarda babasını en az yarım saat sopayla kovaladı. Annesini dövdü hastanelik etti. Bacısını dövdü ve her ay bir olay çıkarırdı.

    "Karısına kötü davrandığını biliyoruz"

    Polisler devamlı dükkana gelip onu sorardı. Biz de konuşmadığımız ve nerde olduğunu bilmediğimiz için polislere yanıt veremiyorduk. Evli bir de çocuğu var. Karısına kötü davrandığını biliyoruz. Çünkü barışalı 4 ay oldu. Mutlaka babasını tehdit etmiştir babası böyle birşey yapmıştır. Yoksa babası bunu yapacak bir insan değil. Kesinlikle ben diyorum babasını zorlamıştır tehdit etmiştir. Bıçak taşıdığını biliyorum ama silahta olabilir. Bıçak taşıdğını çok iyi biliyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Özgecan'ın adı Mersin'de yaşatılacak

    Beren Saat yaşadığı tacizleri anlattı

    Davutoğlu Özgecan Aslan cinayetinde idam tartışmasına değindi

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow