hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Perinçek ve Vatan Partisi üyeleri Şam'dan döndü

    Perinçek ve Vatan Partisi üyeleri Şamdan döndü
    expand

    Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın davetlisi olarak Şam'a 3 günlük ziyarette bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek başkanlığındaki heyet, THY'ye ait bir uçakla bu akşam saat 17.45'te Türkiye'ye döndü. Heyeti, bir grup partili, Atatürk Havalimanı VIP Salonu önünde sloganlarla karşıladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Doğu Perinçek, burada yaptığı açıklamada, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile Türkiye ve Suriye arasındaki ilişkilerin onarılması ve geliştirilmesi konularını görüştüklerini belirtti.

    Üniversite öğrencisi Ramazan Fırat evinde ölü bulundu

    HEYETTE KİMLER YER ALDI?

    Şam'a giden heyet şu isimlerden oluşuyordu: Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eskişehir Bağımsız Milletvekili Süheyl Batum, İzmir Bağımsız Milletvekili Birgül Ayman Güler, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Vatan Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve eski Milli Savunma Bakanı Barlas Doğu, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Soner, Türkmen Parlamentosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Akkoyunlu, eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Türkiye-Suriye Dostluk Komitesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Yuva, Mardin Dekorya Aşireti Lideri Abdülkadir Yıldız, Adana Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fırat Karalı ve işadamı Ali Rıza Tekin.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow