hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polis gazetecileri eylemci zannedince

    Polis gazetecileri eylemci zannedince
    expand

    Basın mensupları her yıl düzenlenen geleneksel 1 Mayıs eğlencesi için Beyoğlu Mis Sokak'ta buluştu. Kalabalığı eylemci sanan polis uyarıda bulundu. Polisle basın mensupları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her yıl 1 Mayıs akşamı Beyoğlu Mis Sokak'ta yapılan geleneksel 1 Mayıs eğlencesi bu akşam da kalabalık bir grup eşliğinde gerçekleştirildi.

    Mis Sokak üzerinde masalar kuran grup, çalınan müzikler ve marşlar eşliğinde eğlenip dans etti.

    Polis, Mis sokak'ta eğlenen gazetecileri "eylemci" sandı

    Taksim Meydanı'nda görevli basın mensupları, olayların bitmesinin ardından Mis Sokak'taki geleneksel eğlence gecesine katıldı. Ancak sokaktaki kalabalık her geçen dakika artınca, devreye polis ekipleri girdi. Polis, eylemci zannettiği gazetecileri sokağı terk etmeleri yönünde uyardı. Polis ile gazeteciler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Bu sırada bazı gazeteciler, Çevik Kuvvet polislerinin müdürlerine ulaşarak, kendilerinin basın mensubu olduklarını belirtti. Bunun ardından, Mis Sokak'ta bulunan görevli müdür, Çevik Kuvvet polislerini geri çekti. Polisler sokaktan ayrılırken, eğlenen gruplar alkış tuttu. Sokaktaki eğlence de geç saatlere kadar devam etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow