hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polis ve jandarmaya saldırılar

    Polis ve jandarmaya saldırılar
    expand

    Ağrı Dağı eteğindeki Korhan Jandarma Karakol Komutanlığına düzenlenen saldırıda 2 asker yaralandı. Mardin ve Hatay'da da saldırılar vardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PKK Iğdır'da jandarma karakoluna saldırı düzenlendi. Alınan bilgiye göre, Ağrı Dağı eteğinde bulunan Korhan Jandarma Karakol Komutanlığına, PKK'Lı bir grup uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu.

    Açılan ilk ateşte 2 askerin hafif şekilde yaralandığı saldırıya askerler anında karşılık verdi. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.Saldırıda yaralanan askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

    Hatay'da ilçe jandarma komutanlığı'na saldırı

    Hatay'ın Belen ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı'na ve askeri lojmanlara teröristler tarafından ateş açıldı.

    Açılan ateşe askerlerin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Teröristler, plakası belirlenemeyen araçla olay yerinden uzaklaştılar. Polis ve jandarma, teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı. Çatışmada, ölen ve yaralanan olmadı.

    Mardin'de karakola saldırdı

    Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lılar Bostanlı Jandarma Karakolu'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Askerlerin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mardin'in dargeçit İlçesi kırsal kesiminde bulunan Bostanlı Jandarma Karakolu'na akşam saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Karakoldaki askerlerin anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı. Çatışmanın ardından ormanlık alana kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlatıldı.   

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow