hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sedat Şahin'in kardeşi silahlı saldırıda öldürüldü

    Sedat Şahinin kardeşi silahlı saldırıda öldürüldü
    expand

    Nişantaşı Vali Konağı Caddesi'nde kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğrayan Vedat Şahin ile yanındaki Ferdi Topal hayatını kaybetti. Çevre sakinleri gece büyük bir gürültü duyduklarını ve dışarı çıktıklarında yerde iki ceset gördüklerini söylediler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde dün gece saatlerinde yaşanan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve yanındaki iki adamının kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırının izleri  sabahleyin ortaya çıktı. Çevre sakinleri gece büyük bir gürültü duyduklarını ve dışarı çıktıklarında yerde iki ceset gördüklerini söylediler.

    Cadde üzerindeki çok sayıda binanın cam ve duvarlarında kurşun izleri olduğu görüldü. Ağaca saplanmış bir mermi çekirdeği ise dikkat çekti. Mahalle sakinleri gece büyük bir gürültü duyduklarını ve dışarı çıktıklarında yerde yatan iki ceset gördüklerini söylediler.

    Sedat Şahinin kardeşi silahlı saldırıda öldürüldü

    ''Baktık ki kapımızın önünde iki ceset''

    Silah seslerini duyduğunu söyleyen bir mahalle sakini "Saat 22.00 sıralarında evde televizyon seyrediyorduk. Birden bire büyük bir patlama sesi duyduk. Ne olduğunu anlamadık. Kendimizi cama attık. Baktık ki kapımızın önünde iki ceset var." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki dakika sürdü

    Dilara İnce ise "Biz Noel gecesi masada otururken birden bire tarama sesi duyduk. Baktık ki bütün camlar delik deşik olmuş. Her şey iki dakikada olup bitti." diye konuştu.Kurşun isabet eden başka bir dairede ise dün akşam saatlerinde tadilat vardı. Evde boya yapan usta Zekeriya Tuncer "Dün biz burada çalışıyorduk. Bizden sonra elektrikçiler geldi. Onlar da işlerini bitirmiş ve çıkmışlar. Onlardan yirmi dakika sonra bu olay gerçekleşmiş. Bu olay yirmi dakika sonra olsa buradaki arkadaşlarda kaza geçirebilirdi" şeklinde konuştu.

     Polisin yakaladığı tacizci: ''Yapmadan duramıyorum''

    Karayolları'nda deprem

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow