hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sefer Çalınak dünyayı da şaşırttı

    Sefer Çalınak dünyayı da şaşırttı
    expand

    Katıldığı evlilik programında geçmişte işlediği cinayetleri itiraf ederek Türkiye'nin gündemine oturan 62 yaşındaki Sefer Çalınak, uluslararası basınında da ilgisini çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Birçok ajans, gazete ve haber sitesi, Flash TV'de yayımlanan "Ne Çıkarsa Bahtına" isimli evlilik programına katılan Çalınak'ın şoke eden itiraflarını sayfalarına taşırken; söz konusu yayın organlarında şu başlıklar atıldı:

    İspanyol EFE ajansı tarafından geçilen bu haber kısa süre içinde ülkenin önde gelen televizyon ve gazetelerinde geniş şekilde yer almaya başladı.

    Türkiye'deki af sistemini eleştiren gazeteler bu caninin ilk eşini öldürmekten 4 buçuk yıl ikinci eşini öldürmekten ise altı yıl hapis cezası aldıktan sonra aftan yararlanıp dışarıya çıktığına dikkat çektiler. Bu kişinin programda kendisini "Kader Kurbanı“ olarak da tarif ettiğini hatırlatan gazeteler, Türkiye'deki aile içi şiddete verilen cezaların hafifliğinden şikayet ettiler.

    Gazetelerin okuyucu köşelerine akın eden İspanyollar ise Türkiye'deki adli sistemi protesto ederek bu kişinin nasıl serbest kalabilir yorumunda bulundular. Gazeteler başlıklarında "Türkiye'de iki eşini öldürdükten sonra televizyonda yeni eş arayan Türk,  aile içi şiddetin böylesine ilk defa tanık oluyoruz, iki karısını öldürdü üçüncüsünü televizyon programında aramaya başladı" gibi sözler kullanarak haberdeki detaylara şaşkınlıklarını gizleyemediler.

    Reuters: İki eski sevgilisini öldüren adam, TV şovunda yenisini arıyor

    Guardian: Türk'ün evlilik programındaki itirafı seyircileri şoke etti

    Daily Mail: Türk evlilik programına katılan aday, eski karısını ve sevgilisini öldürdüğünü itiraf edince, stüdyoyu terk etmesi istendi

    Huffington Post: Evlilik programına katılan Sefer Çalınak, iki kadını öldürdü, şimdi de yeni aşk arıyor

    Usa Today: Evlilik programına katılan adam, ilk eşini ve sevgilisini öldürdüğünü açıkladı

    Arutz Sheva: Eşlerini öldüren Türk, televizyonda kendine yeni hayat arkadaşı  arıyor

    UPI: Evlilik programında eşini ve sevgilisini öldürdüğünü itiraf eden adam

    İKİ KADINI ÖLDÜREN ADAM EVLİLİK PROGRAMINDA

    "İkizler yürüsün hapse öyle gireyim!"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow