hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sultanbeyli'de satırlı soygun!

    Sultanbeylide satırlı soygun
    expand

    Sultanbeyli'de, kar maskeli 2 kişi, ellerinde satırla bir markete girerek soygun yaptı. Kasadan aldıkları 750 lirayla kaçan zanlılar olaydan 2 saat sonra yakalandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki zanlı, ilk ifadelerinde, "Filmde gördüğümüz soygun sahnesini denemek istedik" dedi.Olay, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Mehmet Akif Mahallesi, Erdoğan Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. Markete giren kar maskeli ve satırlı 2 genç, kasiyeri etkisiz hale getirerek, kasadaki yaklaşık 750 lirayı alarak kaçtı. Market çalışanı durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen Sultanbeyli Asayiş Bürosu ekipleri, kamera görüntülerinden yola çıkarak tespit ettiği S.A. (16) ve H.C.'yi (16) olaydan 2 saat sonra çaldıkları paralarla birlikte yakaladı.

    "FİLMDEN ETKİLENDİK"

    Zanlılar, Emniyet'teki ifadelerinde suçlarını kabul ederek, filmlerde gördükleri soygun sahnesini uygulamak istediklerini söylediler. Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    SOYGUN ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

    Soygun anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, markete giren 2 soyguncu, yanlarında getirdikleri satırlarla kasiyeri tehdit ediyor. Satırı görünce kasiyer kasadan uzaklaşıyor. Zanlılardan biri kasaya geçerek 750 lirayı alıyor. Zanlılar daha sonra marketten çıkıyor.

    Yıllar sonra tecavüz ettiğini söyledi

    Daha Önce Hiç Görmediğiniz Türkiye Fotoğrafları

    Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e jest

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow