hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tillo Belediyesi'ndeki istifalara AK Parti'den açıklama

    Tillo Belediyesindeki istifalara AK Partiden açıklama
    expand

    AK Parti Siirt İl Başkanı Fevzi Sevgili, Tillo Belediye Meclisi üyelerinin istifasına ilişkin, "İstifalar bilgimiz dahilinde olup, ilçedeki barışın tesis edilmesi yönünde çok önemli bir adımdır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Siirt İl Başkan Sevgili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tillo ilçesinde barışın sağlanması için üzerilerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

    Tutuklu bulunan Tillo Belediye Başkanı Mehmet Mesut Memduhoğlu, başkan vekili Cemal Erken ile 8 belediye meclisi üyesinin istifa etmesinin, ilçedeki barışın sağlanması açısından önemli olduğunu vurgulayan Sevgili, "Barışın sağlanması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İstifalar bilgimiz dahilinde olup, ilçedeki barışın tesis edilmesi yönünde çok önemli bir adımdır. Bundan sonraki süreci seçim kurulu belirleyecek" ifadelerini kullandı.

    Yerel seçimler sonrası AK Parti ve Saadet Partisi İlçe Belediye Başkan adaylarının yakınları arasında çıkan kavgada, Saadet Partisi Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın vücuduna aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetmişti.

    Kavganın ardından AK Parti'den Tillo Belediye Başkanı seçilen Memduhoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanmış, belediye başkanlığına vekaleten Cemal Erken getirilmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow