hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TSK'dan Şemdinli açıklaması!

    TSKdan Şemdinli açıklaması
    expand

    Genelkurmay: Şemdinli-Yüksekova karayolunun açılması çalışmaları esnasında bölgede görev yapan unsurlarımıza bir grup Bölücü Terör Örgütü mensubu tarafından silahlı saldırıda bulunulmuş iki Kahraman personelimiz yaralanmıştır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şemdinli Yüksekova Karayolu'nun açılması için yapılan çalışma sırasında terörist bir grubun silahlı saldırı düzenlendiği, saldırı sırasında 2 askerin yaralandığı açıklandı. Saldırının ardından bölgede operasyon başlatılırken, yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    HDP'nin önerisine AK Parti’den yanıt

    "Terörist zannettim vurdum" demiş

    Ehliyet alacaklar dikkat! 10 Eylül...

    "15 Ağustos 2015 tarihinde kazılarak ve barikatlar kurularak kapatılan Şemdinli-Yüksekova karayolunun açılması maksadıyla, 18 Ağustos 2015 tarihinde saat 02.00’da bölgedeki birliklerimizce operasyon başlatılmıştır.

    Söz konusu yolun açılması çalışmaları esnasında bölgede görev yapan unsurlarımıza bir grup Bölücü Terör Örgütü mensubu tarafından silahlı saldırıda bulunulmuş ve saat 10.47’de Şemdinli Altınsu bölgesinde açılan ateş sonucu iki Kahraman personelimiz yaralanmıştır.

    Bölgeye taarruz helikopter kolu, insanlı keşif uçağı sevk edilmiş, karadan ve havadan takviye birlikler ile diğer teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla operasyonlara devam edilmektedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe kaç forma sattı?

    Dünyanın "ilk çiçeği" bulundu

    Ünlü ayakkabıcı İhsan Yeşil'in iki şirketi iflas etti

    Yaralı personelimiz helikopter ile derhal hastaneye tahliye edilmişlerdir. Yaralı iki Kahraman personelimize acil şifalar diliyoruz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow