hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Urla'nın gölleri köy turizmine kazandırılacak

    Urlanın gölleri köy turizmine kazandırılacak
    expand

    Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, bölgedeki gölleri turizme kazandırmak için Birgi Köyü Muhtarı Musa Gencer ve Barbaros Köyü Muhtarı Yüksel Ersan ile görüşüp, önerilerini dinledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Birgi ve Barbaros Köylerini ziyaret etti. Başkan'a ziyaretinde, Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir, Başkan Danışmanı ve Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden emekli öğretim üyesi Profesör Dr. Belgin Hoşsu ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

    Urla'nın göller bölgesi olarak bilinen köylerin muhtarlarıyla görüşen Başkan Uyar, Birgi Köyü Muhtarı Musa Gencer ve Barbaros Köyü Muhtarı Yüksel Ersan'ın önerilerini dinledi. Göllerin doğal güzellikleri bozulmadan turizme kazandırmak, köyleri kalkındırmak ve tanıtmak için muhtarlarla fikir birliğine varıldı.


    Birgi'deki göllerin çok özel bir bölge olduğunu dile getiren Başkan Uyar, muhtarlara "Bu doğal güzelliği koruyarak, göllerimizde balıkları çoğaltacak, su sporları yapacak ve göllerimizi köy turizmine kazandıracağız. Rüyalarınız gerçek olacak" dedi.

    Vizyonda bu hafta: 8 Ağustos 2014

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow