hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van Büyükşehir Belediyesi, Hopa'ya yardım gönderdi

    Van Büyükşehir Belediyesi, Hopaya yardım gönderdi
    expand

    Van Büyükşehir Belediyesi, meydana gelen sel felaketinin ardından Artvin'in Hopa İlçesi halkına, içerisinde yatak, battaniye, yorgan ve yastığın yer aldığı bir kamyon temel ihtiyaç malzemesi gönderdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Van Büyükşehir Belediyesi, Artvin'in Hopa İlçesi'nde meydana gelen ve 8 kişinin ölümü, 17 kişinin yaralanması ve 1 kişinin kaybolması ile sonuçlanan sel felaketinin ardından Hopa halkına içerisinde yatak, battaniye, yorgan, yastık ve çeşitli malzemelerin bulunduğu bir kamyon temel ihtiyaç maddesi gönderdi.

    Hopa'daki babanın yürek yakan feryadı

    'Geçmiş olsun Hopa! Van halkı yanınızda' pankartının asıldığı kamyon bu sabah saatlerinde Hopa'ya doğru hareket etti. Sel felaketinin hemen sonrasında ise Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları DBP'li Hatice Çoban ve Bekir Kaya, Hopa halkıyla her türlü dayanışmaya hazır olduklarını belirterek su açıklama yapıldı:

    "Hopa'da yaşanan sel felaketinde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet diliyor, Hopa halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Van halkı ve Van Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Hopa halkının yanında olduğumuzu belirtiyor, her türlü yardıma hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Kentimizin en zor gününde yanımızda olan Hopalı kardeşlerimizi unutmadık. Tüm halkımızı Hopa halkıyla dayanışmaya da çağırıyoruz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow