hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van'da ve Şırnak'ta karakol komutanlıklarına saldırı!

    Vanda ve Şırnakta karakol komutanlıklarına saldırı
    expand

    Bebleşin Jandarma Karakol Komutanlığına terör örgütü mensuplarınca roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı ve yaralanma olmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Edinilen bilgiye göre, Başkale ilçesi sınırlarındaki Van-Hakkari karayolunda bulunan Bebleşin Jandarma Karakol Komutanlığına, PKK'lı bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. Karakolda görevli askerlerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışma devam ettiği sırada, patlayıcı yüklü bir otomobil, karakolun ve karayolunun güvenliğini sağlayan taktik tekerlekli zırhlı araca çarparak infilak etti.

    Tuzla'daki kimyasal sızıntı için uyarı

    Medvedev'den Türkiye'ye PKK eleştirisi

    Demirtaş, Aydar ve Kartal ile görüştü; 'KCK önce Öcalan ile görüşelim' dedi

    Alev alan araçlara çatışmanın sürmesi nedeniyle müdahale edilemedi, askerlerde can kaybı ve yaralanma olmadı. Patlayıcı yüklü araçta ise terörist olup olmadığının yapılacak incelemeyle tespit edileceği öğrenildi. Zaman zaman çatışmanın devam ettiği bölgede, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için hava destekli operasyon başlatıldı.

    Deniz Baykal'a hırsızlık şoku!

    Ağrı Dağı'nda "canlı kalkan" eylemi

    ULUDERE'DE KARAKOL KOMUTANLIĞINA SALDIRI

    Şırnak’ın Uludere ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığına uzun namlulu silahlarla saldıran teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.
    Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığına bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik kuvvetlerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmanın devam ettiği öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow