hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ve Twitter kapatıldı

    Ve Twitter kapatıldı
    expand

    Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB), Twitter'a erişimin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı doğrultusunda kapatıldığını açıkladı. Twitter'dan yapılan açıklamada ise "Türkiye'de Erişimin engellendiğine dair haberleri inceliyoruz" denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Recep tayyip Erdoğan'ın "Twitter falan hepsinin kökünü kazıyacağız" sözlerinden sonra gece saat 23.00'den itibaren Twitter'a girilmiyor.

    Telekonomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın internet sitesinde yapılan sorgulamada da "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı (TMK 10. maddesi ile görevli)'nin 20.03.2014 tarih ve sayılı kararına istinaden TİB tarafından koruma tedbirinin uygulandığı" ibaresi yer aldı.

    Twitter'dan açıklama

    Twitter'dan yapılan açıklamada ise "Türkiye'de Erişimin engellendiğine dair haberleri inceliyoruz" denildi.

    Ve Twitter kapatıldı

    Twitter için yasaklanan mahkeme kararı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erdoğan açıklamıştı

    AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi bakın uluslararası komplolar bu işin içinde. Çok ilginç. Bu Twitterlar falan var ya şimdi mahkeme kararı çıktı, Twitter falan hepsinin kökünü kazıyacağız. Efendim işte uluslararası camia şöyle der, böyle der, hiç beni ilgilendirmiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin gücünü görecekler" demişti.

    İŞTE ERDOĞAN'IN O SÖZLERİ

    KAPANAN TWITTER'A NASIL GİRİLİR?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow