hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yoğun kar metrobüs seferlerini vurdu!

    Yoğun kar metrobüs seferlerini vurdu
    expand

    Akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, D-100 Karayolu'nda trafiği kilitledi. Beylikdüzü-Avcılar arasında metrobüsler durdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Metrobüs yolcuları araçlardan inerek yürümek zorunda kaldı. O anlar, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla da görüntülendi.

    TEM'DE TRAFİK KİLİT

    İstanbul genelinde akşam saatlerinde başlayan tipi şeklindeki kar yağışı etkili oluyor. Bu nedenle sürücüler zor anlar yaşıyor. Ana arterlerin tamamında trafik durma noktasına gelirken, araçlar adım adım ilerliyor. Trafiğin en yoğun olduğu yer ise TEM Otoyolu. Her iki istikamette de araçlar yoğun tipi yağışı altında güçlükle ilerliyor.

    BEŞİKTAŞ'TA YOĞUN TRAFİK

    Yoğun kar yağışı nedeniyle, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda araçlar güçlükle ilerliyor. Akşam saatlerinde yoğunlaşan kar yağışı Barbaros Bulvarı'nda da etkili oluyor. Zincirlikuyu'dan Beşiktaş yönüne inen araçların zaman zaman zorlandığı, bazılarının kaydığı dikkat çekiyor.

    METROBÜSE HÜCUM ETTİLER

    İş çıkışı evlerine gitmek isteyen vatandaşlar metro ve metrobüslere hücum etti. Sabah saatlerinden itibaren aralıklarla yağan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı ve tipi nedeniyle yollarda yoğun trafik oluşunca, raylı sistemi kullanmak isteyen vatandaşlar metro ve metrobüslere binebilmek için büyük zorluk yaşadı. Yoğunluk nedeniyle duraklarda beklemek zorunda kalan İstanbullular evlerine güçlükle ulaşabildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İETT: METROBÜS SEFERLERİ NORMALE DÖNDÜ

    İETT, Beylikdüzü-Avcılar arasındaki metrobüs seferlerinin yeniden başladığını açıkladı.İETT tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:"Haramidere'de buzlanmadan dolayı kayarak yolu çift yönlü trafiğe kapatan metrobüse acil müdahale edildi. Beylikdüzü-Avcılar arası duran seferler normale döndü. Şu an seferler yapılıyor ve ek seferler eklenerek metrobüs seferleri artırıldı. Yoldaki sürücülerimize ve kamuoyuna duyurulur."

    İSTANBULLUNUN ÇİLESİ

    İstanbul'da etkisini artıran kar yağışının tipiye dönüşmesi nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanırken, Haramidere'de bir metrobüsün yoldan çıkması seferleri bir süre durdurdu. Kentte sabah saatlerinde başlayan ve yer yer şiddetini artıran karyağışı, trafik akışını olumsuz etkiliyor. Şehir içinde görüş mesafesinin azalmasıyla E-5 karayolu ve TEM otoyolu başta olmak üzere ana arterlerdeki trafik, zaman zaman durma noktasına geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Metrobüste kaza seferleri aksattı

    Beylikdüzü'nde şiddetlenen kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Haramidere'de bir metrobüs kayarak, yolu çift yönlü trafiğe kapattı. Bu nedenle Beylikdüzü-Avcılar arasında seferler bir süre durdu. Metrobüse müdahale edilmesinin ardından seferler normale döndü. Bu kaza, tüm hattaki seferleri olumsuz etkiledi. Metrobüs duraklarında yoğunluk yaşanırken, bazı duraklarda vatandaşlar, ilerleyemeyen metrobüsten inip, yürüyerek yoluna devam etti. Metrobüs seferlerinin aksaması nedeniyle bazı vatandaşlar da Boğaziçi Köprüsü'nü yürüyerek geçti.

    Trafik polislerinin izinleri iptal edildi

    Bu arada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kar yağışı nedeniyle trafik polislerinin izinlerini iptal etti. Trafik ekipleri, akışın sağlanması için kent genelinde görev yapıyor. Ekipler, emniyet şeritlerini olası acil durumlar için açık tutmaya çalışıyor.Yetkililer, sürücüleri kış lastiği ve köprülerdeki erken buzlanmaya karşı uyarırken, belediye ekipleri de tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suudi imamın kafası karıştı: Dünya dönmüyor çünkü...

    İşte Diyarbakır Cezaevi'ndeki işkence yöntemleri

    Batan arabadan cam kırılarak kurtarıldı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow