hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zafer Çağlayan'ı kızdıran soru: Saatiniz kaç?

    Zafer Çağlayanı kızdıran soru: Saatiniz kaç
    expand

    700 bin TL'lik rüşvet saat aldığı iddiasıyla gündeme gelen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara Çayyolu'ndaki lüks bir restoranda yemek yerken bir gurup genç tarafından "Zafer Bey saatiniz kaç?" sorusuyla karşılaştı. Çağlayan'ın gençlerin üzerine yürüdüğü iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından istifa eden ve rüşvet saat iddialarıyla gündeme gelen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan saatin kaç olduğunu soran gençlerin üzerine yürüdü.

    Almanya - Arjantin maçı caps'leri


    Taraf'tan Hüseyin Özay'ın haberine göre, Çağlayan geçtiğimiz günlerde çocuklarını da yanına alarak Ankara ’nın lüks semtlerinden birisi olan Çayyolu’nda ünlü bir restoranta yemeğe gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde, Çağlayan’ın masasına yakın bir masaya bir grup genç geldi. Kısa bir süre sonra gençlerden birisi Çağlayan’a, “İyi akşamlar Zafer Bey, saat kaç acaba” diye sordu. Çağlayan da ilk etapta anlayamadı, saatin kaç olduğunu söyledi. Kısa bir süre sonra ise, gençler kendi aralarında gülüşmeye başladılar. Gençlerin gülmesi ile birlikte soruyu anlayan Çağlayan ailesi gençlere tepki gösterdi.


    Ali İsmail, öldüren son tekmeyi atan polisle hastanede karşılaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Hatta Çağlayan’ın çocukları gençlerin üzerine yürüdü. Ancak, araya diğer müşterilerin girmesi ile olay büyümeden engellendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow