hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beyazıt Kampüsünde Hukuk Fakültesi

    Beyazıt Kampüsünde Hukuk Fakültesi
    expand

    2015 ÖSYS Verilerinde Hukuk bölümü başarı sırasına göre ilk sıralarda yerini alan devlet üniversitelerinden İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü Hukuk Fakültesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şehri İstanbulun yedi tepesinden birine kurulmuş olan, yıllardır eğitim-öğretimin beşiği olmuş Beyazıt Kampüsü bu senede sıralamasını başlarda tutmakta.

    Beyazıt Kampüsünde Hukuk Fakültesi  

    Hukuk Bölümünü kazanmış olan arkadaşların kampüs açısından en avantajlı oldugu alanların başında ulaşım gelmektedir.İster Avrupa ister Anadolu Yakasında olsun çogu bölgeden tek vesait ile ulaşabileceğiniz bir konumda bulunmaktadır.

    Bölümü kazanmış öğrencilerden, şehir dışından gelecek olanların yaşayacağı sıkıntılardan olan barınma problemi maddi ve manevi olarak bir külfet olmaktadır. İstanbul Üniversitesinin barınma konusunda kampüsün içerisinde bir yurt  bulunmamaktadır. Ancak öğrencilerin mağduriyetini azaltmak için çevre yurtlar üniversite yönetiminin altına alınmıştır. Bunun dışında üniversite çevresinde Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı pek çok yurt bulunmaktadır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beyazıt Kampüsünde Hukuk Fakültesi

    İhtiyaç sahiplerine burs konusunda avantajlar tanıyan İstanbul Üniversitesi öğrencilerine gerek üniversitenin olanaklarından, gerek bağlantılı vakıflar aracılığıyla burs olanakları sunmaktadır.

    Sosyal faaliyetler konusunda kendini oldukça geliştirmiş olan İstanbul Üniversitesinde özellikle öğrenci kulüpleri her zümreye hitap etmektedir. İşte Üniversitenin faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri..

    1. KÜLTÜR VE SPOR KULÜBÜ
    2. HUKUKSAL ANALİZLER KULÜBÜ
    3. DANS KULÜBÜ
    4. GENÇ HUKUKÇULAR KULÜBÜ
    5. GÖSTERİ SANATLARI KULÜBÜ
    6. KURAMSAL HUKUK ARAŞTIRMALARI KULÜBÜ
    7. FİKİR VE SANAT KULÜBÜ
    8. EVRENSEL HUKUK KULÜBÜ GLC
    9. CUMHURİYETÇİ HUKUKÇULAR KULÜBÜ
    10. ANADOLU HUKUK KULÜBÜ
    11. ILSA ULUSLARARASI HUKUK KULÜBÜ