hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrencilere bilimi sevdirecek proje başlıyor

    Öğrencilere bilimi sevdirecek proje başlıyor
    expand

    Sivil toplum kuruluşu ITAP, ilkokuldan üniversiteye kadar öğrencileri ve doğa bilimlerine ilgi duyan herkesi, temel yasaların, merak uyandırıcı, düşündürücü ve eğlenceli bir şekilde aktarılmasına yönelik ITAP FenLab projesine davet ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Profesyonel bilimsel araştırmaların, eğitimsel ve toplumsal bilim etkinliklerinin birlikte yer aldığı bir Sivil Toplum Kuruluşu olan ITAP, uluslararası alanda "Institute of Theoretical and Applied Physics" adıyla bilinmekte ve kısaca ITAP olarak anılmaktadır.

    Ankara'da başlamakta olan ITAP FenLab projesi ise; ITAP FenLab Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu ve ona paralel olarak ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin okul içi fen ve matematik eğitimlerini deney, gözlem ve uygulamalarla güçlendiren bir ek müfredat programı olarak geliştirilmiş bir program.

    ITAP FenLab'ın amacı ve hedefleri

    ITAP FenLab, her çalışmanın ve başarının bilgi ve araştırmaya dayalı olması gerektiği felsefesini benimsemektedir.

    Öğrencilerin fizik, kimya, biyoloji ile ilgili konularda okul müfredatına uygun ve paralel olarak seçilen çok sayıda deneyi kendi elleriyle yapmaları, matematiğin çok sevilebilecek bir şey olduğunu öğrenmeleri, gözlemlere ve proje çalışmalarına aktif olarak katılarak okul içi bilgilerini ve başarılarını pekiştirmeleri, basit mühendislik uygulamalarıyla girişimci ruhlarını güçlendirmeleri hedeflenmektedir.

    Tam Ay tutulması 8 Ekim'de gerçekleşecek

    Siz de çocuğunuzun bilimi uygulayarak ve severek öğrenmesini istiyorsanız info@itap-fenlab.org ile temasa geçebilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Google'da 8-14 Eylül arası en çok arananlar

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow