hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hormonlu Domates Ödülleri için geri sayım başladı

    Hormonlu Domates Ödülleri için geri sayım başladı
    expand

    Her yıl halk oylamasıyla seçilen ve bugüne kadar Başbakan Erdoğan'dan Melih Gökçek'e, Necati Şaşmaz'dan Engin Ardıç'a kadar pek çok tanınmış isme verilen Hormonlu Domates'lerin sahiplerine ulaşmasına sayılı günler kaldı. 10. Hormonlu Domates Ödül Töreni 25 Haziran Çarşamba günü Şişli Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    22. LGBTİ İstanbul Onur Haftası kapsamında, bu sene 10'uncu kez verilecek olan Hormonlu Domates Töreni için geri sayım başladı.

    25 Haziran Çarşamba günü Şişli Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan tören Kırmızı Halı Yürüyüşü ile başlayacak.

    Törene LGBTİ'ler ve LGBTİ dostlarının yanı sıra birçok sanatçı, politikacı, sivil toplum kuruluşu temsilcisi de katılacak.

    Hormonlu eğlence!

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul LGBTİ Onur Haftası kapsamında düzenlenen Hormonlu Domates Ödülleri'nin sahipleri internet üzerinden yapılan halk oylaması sonucunda belirlenecek.

    Adını Erman Toroğlu'nun "Hormonlu domates yemeyin homoseksüel olursunuz" açıklamasından alan ödüller bu yıl kurumlar, eğitim, medya, siyaset, yaşam alanları, sansür, eğlence dünyası, spor, beynelminel ve genel ahlaksız kategorilerinde verilecek.

    ADAYLARI GÖRMEK VE OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow