hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nejat İşler'in iki parmağı kesildi mi?

    Nejat İşlerin iki parmağı kesildi mi
    expand

    Nejat İşler'in damar tıkanması nedeniyle sağ elinde moraran iki parmağı için 5 saat süren bir operasyon geçirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bodrum'da 17 Ocak günü geçirdiği 'septik şok' sonucu yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan, daha sonra da İstanbul’a nakledilerek tedavisine devam edilen oyuncu Nejat İşler 95 gün sonra taburcu edilmişti.

     22 Nisan'da hastaneden taburcu olduktan sonra Bodrum - Gümüşlük'teki evinde dinlenmeye çekilen İşler, kontrolleri için İstanbul'a geldi.

    Şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve septik şok tanısıyla tedavi gördükten sonra taburcu olan İşler'in sağ el parmaklarındaki morarmalar uzun süre konuşuldu.

    İşler parmaklarındaki morarmalar sebebiyle önceki gün tekrar hastanede bir operasyon geçirdi. Milliyet'ten Melis Güvenç'in haberine göre, İşler parmaklarındki morarmalar sebebiyle önceki gün tekrar hastanede bir operasyon geçirdi.

    Operasyonda İşler'in moraran sağ el parmaklarına müdahele yapıldı. İşler'in sağ el parmaklarının kesilmediği ancak ölü dokuların alındığı öğrenildi.

    İşler'in moraran sağ parmaklarının uçlarındaki ölü doku alınarak, parmak derilerinde doku yenilenmesi sağlanmaya çalışılıyor.

    Nejat İşler yeniden hastanede...

    Nejat İşler filmleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow