hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özürlüler Vakfı'ndan "Gülümseten Dükkan"

    Özürlüler Vakfından Gülümseten Dükkan
    expand

    Özürlüler Vakfı tarafından gerçekleştirilen “Haydi Gülümse” projesi maddi imkansızlıklar içindeki 0-15 yaş arası özürlü çocukların ameliyat ve tedavilerinin gerçekleştirildiği bir sosyal yardım ve aynı zamanda ülkemizdeki özürlülerin yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan hukuki, sağlık, eğitim, mimari bilgileri içeren büyük bir sosyal sorumluluk projesi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu projenin en büyük adımlarından biri Gülümseten Dükkan ise Türkiye’nin her bölgesinde Kadın emeğinin değerlendirmesini sağlayarak yerel ve bölgesel doğal ürünlerin satılacağı ve gelirin “Haydi Gülümse “projesine aktarılacağı bir proje. Projenin ilk çalışması Bahçeşehir Prestige Mall’de hayata geçiriliyor.

     Başta zeytin&zeytinyağı, yöresel reçel ve marmelatlar, baharatlar, bakliyatlar, salça çeşitleri, doğal makarna&çorba çeşitleri, meyve&sebze gibi ürünlerin sergileneceği pazarda tüm bunların yanı sıra günlük süt ve süt ürünleri Bahçeşehir’lilerle buluşacak.

     Gülümseten Dükkan; “Doğal ve Yöresel Ürünler Pazarı” 1 Ağustos 2014 tarihine kadar Prestige Alışveriş Merkezi girişinde tam gün olarak tüketicileri kaybolan lezzetlerle buluşturmaya devam edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow