hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Survivor 2014 şampiyonu Turabi

    Survivor 2014 şampiyonu Turabi
    expand

    Survivor Ünlüler Gönüllüler'de Turabi ve Gökhan Keser arasında gerçekleştirilen halk oylamasında en fazla oyu alan isim olan Turabi, Survivor Ünlüler Gönüllüler'in şampiyonu oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Star TV ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasında birinci olan isim belli oldu. Türkiye genelinde yapılan SMS yarışmasında Turabi birinci  çıktı ve bu sezonun Survivor şampiyonluğunu ilan etti.

    Turabi şampiyonluğu böyle kutladı

    Oylamada Turabi SMS'lerin yüzde 60'ını alırken rakibi Gökhan ise yüzde 40'ını alabildi.

    Turabi'den özlü sözler

    Turabi Çamkıran kimdir?

    İlk başta gönüllüler adasında yer alan daha sonra ünlüler adasına Turabi Çamkıran'ın etkisiye gönderilen Akın Saatçi, Jimnastikçi Berna Canbeldek, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı, Ekrem Toroman,  Ertunga Gemuhluoğlu, Mert Palavaroğlu, Müge Uzel, Sahra Esra Işık ve Yiğit Dikmen'in oluşturduğu Survivor 2014 Gönüllüler Takımı'nda yer alan Turabi Çamkıran, 1986 Mersin’de dünyaya geldi.

    İsmail Baki'den Turabi taklidi

    Survivor Turabi Çamkıran’ın hayatının en önemli parçası Muay Thai. Türkiye’de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a giden ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi Çamkıran, şu an yaşamını da bu yolla kazanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet Dursun'un korku dolu anları

    Survivor Turabi Çamkıran ismini ilk olarak ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında duyduk. Survivor Turabi, daha sonrada Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı.

    Acun Turabi'yi diskalifiye etti

    Turabi'den Acun'u kızdıran hareket

    İlber Ortaylı'nın Kim Milyoner Olmak İster caps'leri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow